Gunlög Rosén
*16/101964
3/42014
Hemsidan ligger kvar som ett minne av Gunlög. Se dödsannons.

gunlögMer om Gunlög

Jag är missionärsbarn och föddes 1964 i +42 graders värme i nuvarande Zimbabwe.
Jag fick mina första finnar i Indien, utbildade mig till församlingsassistent i Sigtuna och har frilansat sedan 1995, startade eget -96. Sedan sommaren -06 bor jag i Storvreta strax norr om Uppsala i generationsboende tillsammans med mina föräldrar och min man. Vi har tre vuxna barn varav två bor hemma till och från.

Förutom att skriva, att spexa och spela teater så gillar jag att laga mat, gärna internationell och förstås att umgås med familj och vänner! Vi har många nysvenska vänner, vilket är väldigt berikande.

Något körkort har jag inte, men saknar det inte heller. Jag älskar att åka tåg och jag är glad över att genom mitt arbete som frilansande kulturarbetare få resa mycket och se mig om i vårt vackra land. Annars längtar jag förstås ofta ut i stora världen också. Men vill samtidigt inte bidra till klimatförändringen. Önskar jag hade en flygande matta som tog mig till Indien…

Barns villkor är något som engagerar mig djupt, liksom rättvisefrågor och miljöfrågor, och jag drömmer, som vi väl alla gör, om en renare, fredligare och rättvisare värld! Jag tror på skrattets möjligheter, icke-våld och på en sprudlande livskraft!

 

Motto: Bevara barnet inom dig!