Gunlög Rosén
*16/101964
3/42014
Hemsidan ligger kvar som ett minne av Gunlög. Se dödsannons.

Gunlögs familj

Man: Henrik Rosén, född 1959 i Uppsala, arbetar på Sveriges Kristna Råd med kyrkornas globala vecka.

Barn:
Hanna född 1988, bor i Uppsala tillsammans med sin fru Lovisa. Hanna går på lärarprogrammet, men har även ett eget företag och erbjuder kulturprogram i mån av tid vid sidan om studierna. 

Simon född 1990, har pluggat hållbar utveckling och jobbar denna termin för mig. Har storlek 47 i skonummer. Syns ofta leda demonstrationer på Uppsalas gator. Simon är engagerad i ett dussintal föreningar, bl a  Grön Ungdom, Klimataktion, Klimax, Jordens vänner och Uppsala Slug Club. Gillar att spela teater, och har varit med i flera historiska spel i Uppsala. Fastnar ofta på bild i tidningen! Spelar gärna barnteater tillsammans med Gunlög, se BARNTEATER.

Jonte född 1993, en stor humorist och familjens kom-ihåg-are. Går Svenska Kyrkans grundkurs på Helsjöns folkhögskola och siktar på att bli församlingspedagog. Jonte är också gärna med och spelar i familjeteatern i mån av tid. Han började med detta redan vid två års ålder! = barnarbete?

Mor:
Karin ”Kajsa” Holgersson från Burträsk, har gröna fingrar och förvandlar vår trädgård till ett paradis; en riktigt textilkonstnär med trasor som specialitet.

Far:
Tyko Holgersson kan berätta historier från sin uppväxt som torparunge i Kisatrakten och från livet som missionär i Zimbabwe och Indien.

Syskon:
Åsa Gustavsson, Diakon med tjänst i Lunds Allhelgonaförsamling, gift med Anders. Barn: Marta, Sara, Karin och David

Björn Holgersson, hydrogeolog, arbetar på SGU, bor i Alingsås, gift med Ann. Barn: Gillis, Anja och Manne

Inga Stenlund, arbetshandledare för funktionshindrade i Eskilstuna, gift med Mats. Barn: Arvid och Ingrid.

Släktfoto från 2004  - sen dess har alla mina barn och de flesta syskonbarn vuxit om mig!

Släkten