Gunlög Rosén
*16/101964
3/42014
Hemsidan ligger kvar som ett minne av Gunlög. Se dödsannons.
På Kornet

Söker du underhållning med innehåll,
lättsamma föreläsningar kring viktiga ämnen
eller spännande kulturprogram?
Då har du hittat rätt!

Jag är Gunlög Rosén, komiker, kulturarbetare och utbildare bosatt i Storvreta strax utanför Uppsala. Jag driver sedan 1996 företaget På Kornet och har sedan dess gjort mer än 1500 föreställningar och föreläsningar.

Jag uppträder på kurser och konferenser, kyrkor och församlingshem, förskolor och folkhögskolor, hembygdsgårdar och föreningslokaler...

Mina program är lättsamma, varierande och underhållande, men har alltid ett djup.

Mina ämnen kan vara t ex kulturmöten och kulturkrockar, föräldraskap eller livet i kyrkan. Eller så kan det helt enkelt handla om detta att vara människa, att möta andra och sig själv på djupet, att våga släppa loss, att tro på sig själv och kunna bjuda på sig själv, men också om att våga låta sig påverkas i mötet med andra.

Förslag på ämnen och rubriker kan du hitta om du klickar dig fram i vänsterspalten.

 

***

Jag medverkar ofta i kyrkliga samanhang, (därav har jag ibland fått titeln ”Svenska Kyrkans egen stå-uppkomiker”). Det kan vara på riks-, stifts- eller församlingsnivå, men också i andra samfund än Svenska Kyrkan. Se Församling.

Jag gör också många föreläsningar för personal inom barnomsorg och grundskola, ofta i samarbete med Medalgon Utbildning, www.medalgon.se


***

Gunlög

 

Gunlögs webshop

Missa inte att ta en titt i min webshop där jag bl a säljer barnsångböcker, ledarmaterial och konstkort! Mina egna material säljer jag särskilt billigt.

______________________________________________________________________________________

HUMOR är något som finns med i allt jag gör, det är mitt bästa redskap - för ett befriande skratt gör ju inte bara att vi mår bättre och lever längre; det gör oss också mer öppna och mottagliga och hjälper oss att vidga vår förståelse av oss själva och andra.

Glad munVisste du förresten att det räcker med att dra upp mungiporna för att påverka kroppen? Jo, i ansiktet finns 80 olika muskler, och från var och en av dem går en nervtråd till hypotalamus, som är chefen för kroppens hormonfabrik. Så varje gång våra ansiktsmuskler stimuleras till ett skratt eller ett leende sänds positiva hormoner ut i hela kroppen och humöret förbättras. Pröva det nästa gång du känner dig less, dra upp mungiporna och känn hur du strax blir på bättre humör! Eller klicka HÄR och jag kan lova att dina mungipor åker upp av sig självt!

_____________________________________________________________________________

Lite fakta:

På Kornet startade i juni 1996 och har sedan dess gjort ca 100 föreställnigar per år.
Antalet åhörare kan vara väldigt varierande men det genomsnittliga antalet har legat strax över 70.
Jag reser mycket och har varit i alla kyrkans 13 stift och alla Sveriges landskap.
Då jag inte är ute och reser skriver jag manus till mina föreställningar, men också ledarmaterial och barnsånger.